Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Hareide om att ta över MFF: "Ringer de så lyssnar jag"

Malmö FF

Han var mycket omtyckt som tränare för Helsingborg.

Nu kan Åge Hareide ta ett kontroversiellt karriärssteg.

- Ringer Malmö FF så lyssnar jag självklart, säger han till Kvällsposten.

Foto: Scanpix

För ungefär ett år sedan lämnade norrmannen HIF och sedan dess har han inte tagit något nytt tränaruppdrag, men nu skriver Kvällsposten att MFF diskuterar honom som eventuell efterträdare till Rikard Norling. Och Hareide tycks inte vara främmande för möjligheten.

- Om de ringer så lyssnar jag, det är självklart, säger han till tidningen.

- Den nerv och adrenalinkick man får under de 90 minuterna en fotbollsmatch pågår hittar du inte på många andra ställen.

Han förklarar att skälet till att han hittills inte hoppat på något uppdrag efter sin förra sejour i Sverige varit att de anbud som dykt upp inte har känts tillräckligt sporrande. Men med tanke på att MFF blev mästare och ska försöka kvala till Champions League är situationen annorlunda nu.

ANNONS

- Självklart. Det är ungefär samma läge som när jag kom till Helsingborg. En spännande resa där vi spelade Europa League Ett Champions League-kval är självklart en gigantisk utmaning men om man lyckas finns en gigantisk möjlighet att utveckla föreningen.

Publicerad 2013-12-05 kl 08:03

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto