Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/MALMÖ FF

Hareide öppnar för Schwarz eller MFF-Pep som assisterande

Foto: scanpix

Joesp "Pep" Clotet Ruiz och Stefan Schwarz är två heta namn som Daniel Anderssons ersättare på posten som assisterande manager.
- De är absolut intressanta alternativ, säger Åge Hareide till Kvällsposten.

Det händer mycket i Malmö just nu. Efter att Rikard Norling lämnat klubben har man jagat tränare men samtidigt som Åge Hareide presenterades stod det också klart att sportchefen Per Ågren lämnar klubben. Han ersattes med assisterande tränaren Daniel Andersson och vips uppstod en ny vakans att fylla.

Där kan MFF-fansen nu få se ett bekant ansikte. Nye tränaren Hareide arbetade med Joesp Clotet Ruiz, som assisterade i Malmö 2010, i Viking Stavanger och med Stefan Schwarz, som spelade i klubben 1987-91, i Helsingborg. Båda namnen skulle vara välkomna, enligt norrmannen Hareide.
- Pep har akademien i Swansea så frågan är om han vill hoppa av det. Det måste vi undersöka i så fall. Jag känner honom väl och jag vet att han är omtyckt i Malmö. Stefan är en Malmökille som jag jobbat bra tillsammans med. Han har sina styrkor i att jobba individuellt med spelarna.

- De är absolut intressanta alternativ.

I väntan på att man hittar ett nytt alternativ kommer nye sportchefen Daniel Andersson att hjälpa Hareide som assisterande.

Publicerad 2014-01-10 kl 11:04
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons