Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/MALMÖ FF

MFF jagar tränare – Thern inte intresserad

Foto: Scanpix

MFF letar ny tränare.

Jonas Thern koppas till klubben - men är inte intresserad.

- Jag har en stor satsning framför mig med min akademi, säger Thern till Kvällsposten.

Efter att Rikard Norling chockade Malmö FF och fotbollssverige häromdagen med sitt beslut att hoppa av som tränare i guldlaget har spekulationerna om hans ersättare tagit fart. En av de som nämns är – som vanligt – Jonas Thern. Den store MFF-profilen har i flera omgångar ryktas vara på väg till klubben – och nu är det dags igen. Men VM-hjälten från 1994 är inte intresserad.

- Jag kan bara svara så här: Jag har till sommaren en stor satsning framför mig, med min och Christer Tonnings akademi Calcio. Jag lägger all kraft på detta mycket positiva projekt, säger Jonas Thern till Kvällsposten.

Många Malmösupportrar vill se en intern lösning på tränarfrågan – att Daniel Andersson tar över som huvudtränare. Andersson har varit assisterande tränare till Rikard Norling de senaste två säsongerna och är tillfällig (?) ersättare till Norling. Thern har stort förtroende för Daniel Andersson.

- Alla viktigast i det här läget är assisterande tränaren Daniel Andersson, som med sin erfarenhet och sitt långa MFF-liv är en grundbult i föreningen.

- Oavsett hur klubben löser tränarfrågan gör ska tränarna tillsammans bilda ett team. Deras samspel är nyckeln till lagets framgångar.

Publicerad 2013-11-29 kl 11:21
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons