Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

MFF kan glömma Baxter - stannar i Sydafrika

Malmö FF

MFF jagar en ny tränare.
Men det blir inte Stuart Baxter som nu har förlängt avtalet med Kaizer Chiefs.
- Skönt att det är klart, säger han till kickoff.com.

Foto: Scanpix

Stuart Baxter lär inte flytta tillbaka till Sverige på några år. Enligt den sydafrikanska sajten kickoff.com har han förlängt kontraktet med Kaizer Chiefs till 2016.

- Det var bra förhandlingar eftersom vi ville att allt skulle gå rätt till. Jag tror att både jag och klubben är väldigt nöjda med att allt är klart, säger han.

- Allt började med löst snack som sedan ledde till förhandlingar. Klubben undrade om jag var redo att stanna och jag svarade ja. Så det var viktigt att allt blev rätt.

Därmed blir det ingen flytt till Malmö FF som det har spekulerats i. MFF letar som bekant efter en ny tränare eftersom Rikard Norling har hoppat av sitt jobb. För två veckor sedan hade Aftonbladet en intervju med Baxter som inte stängde dörren till MFF och berättade att han inte förlängt sitt kontrakt med Kaizer Chiefs. Dessutom uppgav tidningen att det fanns klausuler i avtalet som gjorde att 60-åringen kunde lämna Sydafrika.

Annons

- Jag följer svensk fotboll på ett bra sätt, trots avståndet. Jag vet vilken dignitet Malmö FF har i Skandinavien, statusen på det jobbet och omständigheterna kring Rikard Norling. Rent principiellt kan jag bara säga att någon gång ska vi flytta hem. Vi har vårt hus i Skåne och mina barn finns i Sverige, sa han då.
Publicerad 2013-12-17 kl 10:26

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto