Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/MALMÖ FF

MFF kan presentera ny tränare i morgon – Daniel Anderssons framtid osäker

Foto: TT

MFF är nära en ny huvudtränare.
Men vill inte garantera att Daniel Andersson fortsätter som assisterande.
- Inga kommentarer, säger vd:n Per Nilsson till fotbollskanalen.se.

Ambitionen var att ha klart med en ny tränare när försäsongsträningen drog igång. Så blev det inte, men nu bekräftar Malmö FF att man är väldigt nära att kunna presentera Rikard Norlings ersättare.

- Ambitionen är så snart som möjligt. Det kan bli i morgon. Det är detaljer kvar, säger Per Nilsson.

Samtidigt vill inte MFF:s vd säga om Daniel Andersson kommer att ingå i den nya tränaruppsättningen vilket borde vara enkelt att bekräfta med tanke på att Daniel har ingått i staben.

- Inga kommentarer. Jag har ingen anledning att ange alla roller, säger Per Nilsson.

Rikard Norling har lämnat, Simon Hollyhead har sagt upp sig och så har vi Daniel Andersson kvar – kan det bli så att han också försvinner från tränarstaben?

- Allt är möjligt.

Fotbollskanalen.se har sedan en tid tillbaka fått flera uppgifter om att Daniel Andersson på sikt vill bli sportchef. I slutet av november möblerade MFF om i den sportsliga ledningen och då beslutade man att sportchefen Per Ågrens inflytande skulle minskas till förmån för Rikard Norling. Norling valde ändå att hoppa av och i stället har Daniel Andersson fått vara med och bestämma mer.

Fotbollskanalen.se erfar att den som är mest drivande inom MFF är vd:n Per Nilsson men flera uppgifter säger att han inom kort kommer att lämna klubben vilket lär ge Daniel Andersson ännu mer makt. Frågan är om det blir som tränare eller i någon annan roll.

Publicerad 2014-01-08 kl 18:42
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons