POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
MALMÖ FF

MFF nobbar turkiskt bud på Olsen: ”Hittade inte en bra ersättare”

Foto: TT

Som fotbollskanalen.se rapporterat om vill den turkiska klubben Mersin värva Malmös Robin Olsen. Men MFF släpper inte sin målvakt.
- För att Malmö inte har hittat en bra ersättare, säger agenten Hasan Cetinkaya.

Som fotbollskanalen.se tidigare skrivit om så vill den turkiska klubben Mersin värva HIF:s "Abbe" Khalili och Loret Sadiku samt MFF:s Robin Olsen. Malmös sportchef Daniel Andersson säger nu till Skånska Dagbladet att Mersin har lagt ett bud på målvakten, men att man nobbat budet.

- De belopp som nämnts är inte ens i närheten av vad vi kan diskutera. Vi har därför helt enkelt tackat nej, säger Andersson till Skånska Dagbladet.

Enligt uppgift till fotbollskanalen.se låg budet på runt 5 miljoner kronor och så här säger Robin Olsens agent Hasan Cetinkaya:

- Det stämmer att klubben la ett relativt bra bud för en målvakt. Malmö måste hitta en bra ersätatre och det har man inte gjort. MFF skulle aldrig stå i vägen för Robin. Så det har inte med några summor att göra utan om att klubben inte hittat en ersättare eftersom det är en viktig höst som väntar med Champions League och allsvenskan, säger han.

24-årige Olsen har 1,5 år kvar på kontraktet. Trots det vill inte MFF släppa honom lättvindigt.
- Det ska väldigt mycket till för att vi ska släppa Robin. Han är vår förstemålvakt, han är viktig för oss och vi behöver honom i höst, säger Daniel Andersson.

Publicerad 2014-06-19 kl 17:35
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå