Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

MFF:s orosbesked – Rantie kan bli för dyr

Malmö FF

Malmö FF:s köp av Tokelo Rantie drar ut på tiden, och sista januari löper köpoptionen ut. Ännu är det inte klart om pengar finns för att lösa succélånet.
- Vi måste se så vi verkligen har råd, men jag har gott hopp om att vi kan lösa det före 31 januari, säger sportchefen Per Ågren.

Tokelo Ranties höst i Malmö FF fick tidigt klubben att bestämma sig – man vill lösa anfallslånet från Stars of Africa. En köpoption finns inskriven i avtalet, men det måste vara klart innan 31 januari 2013.

– Vi måste hela tiden göra prioriteringar. Vi måste se så vi verkligen har råd, men jag har gott hopp om att vi kan lösa det före 31 januari. Oavsett vilket är ”Tiki” vår spelare under hela nästa år, säger MFF:s sportchef Per Ågren till Sydsvenskan.

Rantie finns alltså kvar på lån även nästa säsong, men Per Ågren ser potentialen till en storförsäljning i framtiden, och då måste förstås sydafrikanen först köpas loss av MFF.

ANNONS

– Vi har som bekant prioriterat att göra klart några andra affärer först och de har förstås kostat en del. Men jag är övertygad att Rantie är en spelare vi kan tjäna pengar på i slutändan, säger Per Ågren.

Publicerad 2012-12-18 kl 09:14

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto