Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/MALMÖ FF

Nobbar Malmö FF - förhandlar med Benfica: "Erbjudits ett A-lagskontrakt"

Foto: Scanpix/SLBenfica.pt

Benfica firar sitt mål. Infälld: Victor Nilsson Lindelöf.

Victor Lindelöf Nilsson nobbar Malmö FF. Istället förhandlar 20-åringen om ett nytt avtal med sin nuvarande klubb Benfica.
– De har erbjudit honom ett A-lagskontrakt, säger agenten Per Jonsson till Fotbolldirekt.

Under hela vintern gick ryktet om att det svenska ungdomsproffset Victor Lindelöf Nilsson var aktuell för en flytt till Malmö FF. För tre år sedan lämnade försvararen Västerås SK för spel i portugisiska Benfica. Men hittills har det mest blivit spel med reservlaget och svensken har bara gjort en match med A-laget.

Därför har det under vintern varit aktuellt för en flytt hem till Sverige för 20-åringen.

– Malmö har varit aktuellt och har hela tiden varit Victors förstaalternativ i Sverige. Nu blir det inte så. Helt enkelt för att Benfica säger nej och vill behålla honom, säger hans agent Per Jonsson till FotbollDirekt.se.

Enligt sajten så ska intresset från Malmö FF varit så hett att man i vintras la ett bud på 2,5-3 miljoner, ett bud som Benfica inte ens svarade på.

– Klubben har erbjudit honom ett a-lagskontrakt som vi just nu förhandlar om. Benfica har länge velat se den här lösningen och har nu gett oss ett bud om ett a-lagskontrakt.

– Det ser spännande ut. Vi får se hur samtalen utvecklas under de närmaste veckorna men Victor har fått ett spännande erbjudande som vi diskuterar, även om vi ännu inte är helt överens kring detaljer.

Victor Lindelöf Nilsson har spelat fyra U21-landskamper för Sverige och fanns med från start senast när laget mötte Ryssland. 20-åringen lär vara högaktuell för att ingå i truppen till sommaren U21-EM.

Publicerad 2015-04-29 kl 11:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons