Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/MALMÖ FF

Norling skriver på treårskontrakt: "Presenteras i dag"

Foto: Scanpix

Rikard Norling

Rikard Norling är i Bergen.
Enligt uppgift till fotbollskanalen.se skriver han på ett treårskontrakt i dag.
- Om allt går som det ska så presenterar vi Rikard i dag, säger presschefen Gorm Natlandsmyr.

I förra veckan lämnade Rikard Norling Malmö FF och nu är han nära ett nytt jobb. I måndags anlände han till Bergen för att diskutera ett kontrakt med Brann och enligt uppgift till fotbollskanalen.se kommer han att presenteras som klubbens nya tränare i dag.

- Ja det tror jag. Rikard är på Branns stadion med daglig ledare (Roald Bruun-Hanssen) och styrelsen. De ska ha samtal i dag och om det går bra så kan vi presentera honom i dag, säger presschefen Gorm Natlandsmyr till fotbollskanalen.se.

Kommer ni att ha en presskonferens i dag?

- Det är inget planerat eftersom vi inte riktigt vet hur lång tid saker och ting kommer att ta i dag. Vi har inga fasta tidspunkter på schemat, men om allt går som det ska så blir det presentation senare i dag.

Enligt uppgift till fotbollskanalen.se kommer Rikard Norling att skriva på ett treårskontrakt med Brann. Den svenske tränaren tjänade 125 000 kronor i MFF och nu förväntas han få dubbelt så mycket i Norge. Dels ska månadslönen vara på ungefär 250 000 svenska kronor, dels får han en sign on-bonus på 1 miljoner kronor.

Hans företrädare Rune Skarsfjord ska ha haft drygt 2,5 miljoner norska kronor i årsinkomst, motsvarande 2,7 miljoner svenska - och Norling lär inte få ett sämre avtal.

Publicerad 2013-12-03 kl 10:04
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons