Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/MALMÖ FF

Pekalski på väg till Halmstad - kontraktet med MFF går ut

Foto: Scanpix

Ivo Pekalski, Malmö FF

Ivo Pekalskis kontrakt med MFF går ut.
Enligt uppgift till fotbollskanalen.se är han på väg till Halmstad.
- Inga kommentarer, säger HBK:s ordförande Göran Johansson.

Ivo Pekalski tränar äntligen fotboll igen efter att ha varit skadad under i stort sett hela säsongen. Mittfältaren startade i premiären mot Halmstad men sedan åkte han på diskbråck vilket höll honom borta resten av säsongen. Nu är han tillbaka i full träning och då går kontraktet ut. Enligt uppgift till fotbollskanalen.se är 23-åringen på väg till Halmstad och parterna ligger i förhandling.

- Inga kommentarer. Jag kommer varken bekräfta eller dementera. Ivo har varit i Halmstad och kört sin rehab. Vad jag har hört är det en väldigt duktig spelare som har haft lite problem med skador, säger HBK:s ordförande Göran Johansson.

Precis som Göran Johansson säger har Ivo Pekalski gjort hela sin rehab i Halmstad med Simon Bakkioui som även jobbar för HBK. Nu vill klubben som höll sig kvar i allsvenskan efter att ha slagit ut Gif Sundsvall i kval värva mittfältaren gratis.

- Som sagt: det blir inga kommentarer. Vår ledning med Jens Gustafsson och Mikael Kaller sitter och planerar för fullt om hur vi ska ha det nästa säsong, säger Göran Johansson.

När Malmö FF vann SM-guld 2010 var Ivo Pekalski en av nyckelspelarna och bildade centralt mittfält med Wilton Figueiredo.

Publicerad 2013-11-14 kl 11:26
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons