Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/MALMÖ FF

Positiva besked från Olsen: "Jag mår bra"

Foto: TT

Nästa

Avbryt
Försök igen

Under matchen mot Hammarby fick MFF:s Robin Olsen yrsel och andningssvårigheter. Nu lämnar landslagsmålvakten positiva besked.
- Det var en obehaglig känsla under matchen. Men nu mår jag bra, säger han i ett pressmeddelande.

Det var i den första halvleken i Malmös möte med Hammarby som Robin Olsen signalerade till bänken att något var fel. Landslagsmålvakten fick svårigheter att andas samt yrsel. Klubbens läkare Pär Herbertsson och naprapat Wilner Registre undersökte Olsen på planen, och målvakten kunde fortsätta.

Nu har ytterligare undersökningar genomförts och bilden börjar klarna vad det var som hände.

- Den samlade bilden av undersökningarna visar att det troligen beror på en plötslig hjärtklappning som gick tillbaka igen men att obehagskänslan satt kvar under matchen. Alla undersökningar som är gjorda nu på morgonen är helt normala och Robin mår bra. Vi har undersökt Robins hjärta med EKG samt röntgat hans lungor och tagit ett antal blodtester. Alla testerna är normala, säger Pär Herbertsson i ett pressmeddelande.

Robin Olsen var lättad över att få positiva besked.

- Jag mår bra och det känns skönt att det var ett postitvit besked. Jag kände mig yr och det var en obehaglig känsla under matchen igår i och med att det har med hjärtat att göra men nu mår jag bra.

Publicerad 2015-04-21 kl 11:35
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons