Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Sana till Sibirien? "Jag fick rätt"

Malmö FF

Nej, Malmö är inte Sibirien. Ändå tycker Prioritet Finans vd Nils Wiberg att han fick rätt i sina kommentarer till fotbollskanalen.se om att Tobias Sana skulle hamna i Sibirien.
- Ja, det tycker jag.

Nils Wiberg var inte nådig i sin kritik när Tobias Sana flyttade från IFK Göteborg, där Wibergs företag Prioritet Finans är sponsor, till Ajax. Så här sa han till fotbollskanalen.se då:
- Om man nu är agent, kan man inte vara lite ansvarsfull? Sana var en framtida landslagsman som hela svenska folket kunde ha njutit av, för han har en sån talang. Nu hamnar han i Ajax, i B-laget och sedan skickar de honom till Sibirien, och sedan har han fått sina jävla miljoner. Han kan lika gärna bli astronaut eller börsmäklare.

Nu är Sana ytterst nära att lämna Ajax för Malmö FF, men ändå tycker Wiberg att han fick rätt.

ANNONS
- Ja, det tycker jag! Men jag är glad för Sanas skull att han får börja spela igen. Det ska bli riktigt spännande att följa, säger han till Sportbladet.

Malmö är dock inte att likställa med Sibirien, menar Wiberg.
Att Sana inte hamnar i IFK Göteborg inget han bryr sig om. Övergångssumman och sign on-bonusen på sammanlagt fem miljoner är för mycket, tycker han.
- Jag tycker det är för mycket pengar. Malmö är enda svenska klubben som har råd att lägga de pengarna på Sana. Vi ska vara glada över att Malmö nådde Champions League så att de har möjlighet att plocka hem en så bra spelare, säger Nils Wiberg.
Publicerad 2015-01-13 kl 20:10

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto