POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/MALMÖ FF

Vindheim klar - MFF presenterar nyförvärvet

Foto: SCANPIX/mff.se

Malmö har gjort klart med Andreas Vindheim, 19, från Brann.
Högerbacken har skrivit på för fyra år.
- Jag tror att MFF:s sätt att spela fotboll på kommer att passa mig utmärkt, säger Vindheim i ett pressmeddelande.

De senaste veckorna har Malmö FF och Brann förhandlat om den norske U21-landslagsmannen Andreas Vindheim. Enligt Bergensavisen kom klubbarna överens i går.

I dag presenterades 19-åringen av Malmö.Vindheim har skrivit på för fyra år med klubben, det skriver MFF i ett pressmeddelande. Norrmannen kommer att ha nummer 26 på ryggen och konkurrerar främst med Anton Tinnerholm på högerbacksplatsen.

- Som spelare är jag en högerback som har mina styrkor i det offensiva spelet där jag har en väldigt lust att komma högt upp i banan och bidra genom att slå inlägg eller skapa två mot en situationer. Jag tror att Malmö FF:s sätt att spela fotboll på kommer att passa mig utmärkt, säger Vindheim i pressmeddelandet.

- Andreas Vindheim är en spelare med stor potential och är dessutom målmedveten med stark vilja att utvecklas. Trots sin unga ålder är han redan bra i positionsspelet och han är dessutom snabb och har bra funktionell teknik. Det blir intressant att följa hans utveckling i MFF, säger Malmö FF:s sportchef, Daniel Andersson.

Publicerad 2015-03-11 kl 13:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå