Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/MALMÖ FF

Vindheim klar - MFF presenterar nyförvärvet

Foto: SCANPIX/mff.se

Malmö har gjort klart med Andreas Vindheim, 19, från Brann.
Högerbacken har skrivit på för fyra år.
- Jag tror att MFF:s sätt att spela fotboll på kommer att passa mig utmärkt, säger Vindheim i ett pressmeddelande.

De senaste veckorna har Malmö FF och Brann förhandlat om den norske U21-landslagsmannen Andreas Vindheim. Enligt Bergensavisen kom klubbarna överens i går.

I dag presenterades 19-åringen av Malmö.Vindheim har skrivit på för fyra år med klubben, det skriver MFF i ett pressmeddelande. Norrmannen kommer att ha nummer 26 på ryggen och konkurrerar främst med Anton Tinnerholm på högerbacksplatsen.

- Som spelare är jag en högerback som har mina styrkor i det offensiva spelet där jag har en väldigt lust att komma högt upp i banan och bidra genom att slå inlägg eller skapa två mot en situationer. Jag tror att Malmö FF:s sätt att spela fotboll på kommer att passa mig utmärkt, säger Vindheim i pressmeddelandet.

- Andreas Vindheim är en spelare med stor potential och är dessutom målmedveten med stark vilja att utvecklas. Trots sin unga ålder är han redan bra i positionsspelet och han är dessutom snabb och har bra funktionell teknik. Det blir intressant att följa hans utveckling i MFF, säger Malmö FF:s sportchef, Daniel Andersson.

Publicerad 2015-03-11 kl 13:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons