Missar derbyt - nu rasar "Sotte": "Så fort jag pratar blir det problem"

MALMÖ. AIK:s Sotirios Papagiannopolous åkte på sin andra varning mot Malmö FF på tilläggstid.
Nu missar han kommande helgs derby mot Hammarby.
- Så fort jag pratar blir det problem, säger Sotirios Papagiannopolous till Fotbollskanalen.

Se när "Sotte" blev utvisad i spelaren ovan.

AIK höll ut och fick 0-0 mot Malmö FF på bortaplan. Detta efter att Ebenezer Ofori fick sin andra varning i den 66:e minuten och MFF hade ett kompakt tryck mot AIK-målet. På tilläggstid fick dessutom AIK:s Sotirios Papagiannopolous sitt andra gula kort efter en incident när bollen var utanför planen.

- Efter hörnan kastar jag in en boll samtidigt som bollkallen gör det. Domaren tycker att jag kastar in en annan boll när de redan har en boll inne. Kom igen, det är skämmigt om han ska tycka att det är ett andra gult kort. Jag försökte bara sätta igång spelet men det tyckte inte han. Skämmigt kanske är fel ord men jag tycker det är dåligt gjort, säger Sotirios Papagiannopolous.

Domaren Kristoffer Karlsson och hans assistenter dömde bort ett AIK-mål i första halvlek för offside och nekade Malmö en straff innan pausen. Papagiannopolous utvisning betyder att han missar derbyt mot Hammarby nästa helg.

- Det är jättetråkigt. Jag vet inte vad jag ska säga. Tydligen får man inte prata med domaren och då får jag ett gult kort först, sedan blev det ett andra. Det känns som att han bara väntade på det. Det är två onödiga kort men jag tycker att man ska få prata med domaren och ha ett litet skönt snack. Det känns som att han pratar med alla andra, men så fort jag pratar så blir det problem, säger "Sotte".

- Det blir mycket närkamper och jag tycker att han håller en bra nivå. Men låt oss fortsätta med det då, det blir lite billigt.

Publicerad 2020-09-13 kl 20:46