Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Nyförvärv-trio kan debutera mot Djurgården: "Kommer vara involverade"

Allsvenskan

Sirius har värvat flera spelare i sommarfönstret.
Tre stycken kan debutera i morgon mot Djurgården.
- Jag har inte landat i exakt hur vi ska formera laget men alla kommer på något sätt vara involverade, säger Sirius tränare Daniel Bäckström till Upsala Nya Tidning.

Foto: Bildbyrån

Sirius har förstärkt laget i sommarfönstret, där Herman Sjögrell, Moustafa Zeidan och Dennis Widgren alla har värvats in från Örgryte, Jönköpings Södra respektive Hammarby.

I morgon ställs Uppsala-laget mot Djurgården på Tele2 Arena, och då kan alla tre nyförvärv komma att vara med på planen.

- Alla tre är här av väldigt tydliga anledningar. Vi har koll på deras kvalitéer, vet vad de är bra på och den här veckan har också förstärkt den bilden, säger Sirius tränare Daniel Bäckström till Upsala Nya Tidning.

- Vi har haft en bra träningsvecka och man märker att när det kommer in nya spelare så händer det något med konkurrenssituationen och det är positivt. Sedan har jag inte landat i exakt hur vi ska formera laget men alla kommer på något sätt vara involverade.

ANNONS

Sirius ligger inför Djurgården-mötet på elfte plats i den allsvenska tabellen, men kan vid seger klättra två placeringar upp till nionde plats.

Sam Lundholm, Aron Bjarnasson och Adam Ståhl saknas alla för Sirius, meddelar klubben på sin hemsida. Även Marcus Mathisen missar Dif-mötet på grund av avstängning.

Djurgården har tidigare bekräftat att man har ett covid-fall i truppen inför matchen, läs mer om det här.

Publicerad 2021-07-18 kl 21:26

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto