Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Kiilerich till Mjällby

Allsvenskan

Mjällby förstärker på deadline day.
Mittbacken Jakob Kiilerich, 23, ansluter på lån från Kolding. 
- Han kompletterar vår redan starka försvarsuppsättningen på ett bra sätt, säger Hasse Larsson, sportchef i Mjällby, i ett uttaland.

5:25
Nästa

Avbryt
Försök igen

Foto: Mjällby AIF.

I spelaren: special om Mjällby 2024. I bild: Jakob Kiilerich.

I dag, onsdag, är sista dagen på det svenska transferfönstret. Nu bekräftar Mjällby, som varit ute efter en mittback, en förstärkning i grevens tid.

Danskem Jakob Kiilerich, 23, ansluter på ett lån från danska andraligaklubben Kolding. Avtalet sträcker sig över den här säsongen.

- Vi har en väldigt bra känsla kring kvaliteten vi får i Jakob och baserar den på att vi haft koll på honom under en längre tid. Vi får in en spelskicklig vänsterfotad mittback som dessutom har bra kvalitetet i duell- och huvudspelet. Jakob kompletterar vår redan starka försvarsuppsättningen på ett väldigt bra sätt, säger Hasse Larsson, sportchef i Mjällby, i ett uttalande på hemsidan. 

Annons

Kiilerich noterades den här säsongen för ett mål på 13 matcher i danska andraligan. Han har även en bakgrund i Århus och Horsens.

Publicerad 2024-03-27 kl 10:05

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto