Sabovic hyssjade efter målet mot MFF: "Det har snackats mycket"

HÄLLEVIK. Besard Sabovic slog till med ett frisparksmål när Mjällby kryssade mot Malmö FF, på sin tidigare målvakt Marko Johansson.
- Det var jävla snyggt alltså, säger Sabovic till Fotbollskanalen.

Se målen i Sporten i spelaren ovan.

Mjällby spelade 2-2 mot Malmö FF på Strandvallen, efter att ha haft ledningen två gånger om i matchen. Ett resultat som Mjällbys mittfältare Besard Sabovic inte är nöjd med.

- Det är väl ett okej resultat mot Malmö men jag tycker att de har lite tur vid målen. Jag tycker också att de får en billig straff, och om de ska få straff så ska vi ha en likadan efteråt, säger Sabovic.

Mjällby tog ledningen via ett självmål i första halvlek. Efter pausen kvitterade Sören Rieks och sedan fick MFF in en ny kvittering genom Anders Christiansen.

- Det är frustrerande nu. Jag tycker att det vore mer rättvist om vi gick vidare med tre poäng. Vi får matchen dit vi vill. De får ha bollen men kommer ingenstans. Sedan är det lite flipperspel både vid straffen och deras andra mål. Det är lite tur, säger Sabovic.

Däremellan, i den 66:e minuten, gav Besard Sabovic Mjällby ledningen på en frispark som gick i mål via Jo Inge Bergets huvud och ställde den tidigare Mjällbymålvakten Marko Johansson.

Ditt mål?
- Det var jävla snyggt alltså. Jag brukar göra mål på Marko faktiskt. I superettan förra året två gånger också, det var kul. Det har varit lite snålt med poäng för mig så skönt att få göra mål också.

Du satte fingret framför munnen efteråt?
- Det har väl snackats mycket om att jag inte varit i form, hit och dit. Så det är skönt att kunna visa att man lever, säger Sabovic.

Publicerad 2020-08-16 kl 20:11