Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Schüller lårskadad igen: "Har egentligen inget svar"

Allsvenskan

VÄRNAMO. Rasmus Schüller har varit lårskadad tidigare under säsongen.
Mot Värnamo tvingades mittfältaren på nytt till byte med lindat ben.
- Tanken var att sprida på belastningen, men tyvärr hann jag få en känning, säger 31-åringen.

9:25
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se några av chanserna från Värnamo-Djurgården i TV4 Sportens sändning ovan.

I vårmötet med IFK Göteborg tvingades Rasmus Schüller kasta in handduken med en lårskada, redan efter kvarten spelad. Finländaren missade den gången de efterföljande två matcherna. 

I 0-0-mötet med IFK Värnamo under söndagen hann mittfältaren spela 75 minuter innan det högg till igen. Genast tvingades Djurgården till byte. 

- Det är svårt att säga hur det ligger till. Vi får utvärdera under de närmaste dagarna. Jag har väl egentligen inget svar, men det är många matcher nu så det var väl en krampkänning. Vi fattade ett beslut på planen att det var bättre att någon annan fortsatte, säger Schüller till Fotbollskanalen. 

ANNONS

Vad hände?
- Det var väl att jag skulle passa bollen, var inne i en duell och när jag satte ner foten så kände jag att det krampade till. Men det var ingen större kontakt. 

Är det samma typ av skada du har haft problem med tidigare?
- På en tregradig skala så var det väl grad ett senast, som läkte på sju-tio dagar. Vi får se när vi har utvärderat med det medicinska teamet. Jag hoppas att det bara var kramp nu, säger finländaren. 

Med tätt matchande i både allsvenskan och Europaspel valde Djurgården att vila en hel del nyckelspelare mot Värnamo. Schüller var dock inte en av dem, utan startade för femte matchen i följd. 

- Det är ju så klart en högre belastning nu, men det vill vi att det ska vara. Vi vill spela två matcher hela tiden, så det är inget att klaga på. I dag roterade vi lite och tanken var att sprida på belastningen, men tyvärr så hann jag få en krampkänning innan vi hann sprida ut det.

ANNONS

Är du orolig för att det ska vara något allvarligt?
- Nej, det är jag inte, säger Rasmus Schüller. 

Publicerad 2022-08-08 kl 10:30

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto