Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Elfsborgs stjärna slår tillbaka mot media: ”Det spelar ingen roll hur ni gissar, jag bryr mig inte"

Allsvenskan

STOCKHOLM. Media tror att Elfsborg slutar nia i allsvenskan.
Då slår Kevin Stuhr Ellegaard tillbaka.
- Jag bryr mig inte. Det spelar ingen roll hur ni gissar. Men vi vill mer än nia och jag tror att det kommer att gå bra, säger han.

7:52
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se hela intervjun i spelaren ovan.

Säsongen 2018 slutade Elfsborg tolva och hade bara fyra poäng ner till kvalplatsen. På tisdagens allsvenska upptaktsträff tippade media att laget kommer att sluta nia i år. Det fick målvakten Kevin Stuhr Ellegaard att slå tillbaka mot media.

- Jag bryr mig inte riktigt. Jag tittar framåt. Det spelar ingen roll hur ni gissar. Men vi vill mer än nia och jag tror att det kommer att gå bra, säger han.

- Vi är mycket längre fram nu än förra året vid den här tiden. Jag känner mig trygg och ser väldigt mycket fram emot säsongen.

Jimmy Thelin tog över som tränare inför den förra säsongen och fick ett tufft första år. Han tror, precis som sin målvakt, att det blir bättre i år.

ANNONS

-  Jag ville strama upp försvaret och tänkte att laget skulle bli bättre, men jag kanske drog för hårt i våra duktiga offensiva spelare förra året.

- Nu känns det som att vi är bättre. Vi är rappare framåt. Sedan är vi inte så beroende av att ta oss ut på kanterna utan är bättre centralt. Det var ett tufft men nyttigt år. Det kan bara bli bättre.

Publicerad 2019-03-19 kl 20:16

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto