POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
48v

TV: Elfsborgs stjärna slår tillbaka mot media: ”Det spelar ingen roll hur ni gissar, jag bryr mig inte"

Foto: C More.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se hela intervjun i spelaren ovan.

STOCKHOLM. Media tror att Elfsborg slutar nia i allsvenskan.
Då slår Kevin Stuhr Ellegaard tillbaka.
- Jag bryr mig inte. Det spelar ingen roll hur ni gissar. Men vi vill mer än nia och jag tror att det kommer att gå bra, säger han.

Säsongen 2018 slutade Elfsborg tolva och hade bara fyra poäng ner till kvalplatsen. På tisdagens allsvenska upptaktsträff tippade media att laget kommer att sluta nia i år. Det fick målvakten Kevin Stuhr Ellegaard att slå tillbaka mot media.

- Jag bryr mig inte riktigt. Jag tittar framåt. Det spelar ingen roll hur ni gissar. Men vi vill mer än nia och jag tror att det kommer att gå bra, säger han.

- Vi är mycket längre fram nu än förra året vid den här tiden. Jag känner mig trygg och ser väldigt mycket fram emot säsongen.

Jimmy Thelin tog över som tränare inför den förra säsongen och fick ett tufft första år. Han tror, precis som sin målvakt, att det blir bättre i år.

-  Jag ville strama upp försvaret och tänkte att laget skulle bli bättre, men jag kanske drog för hårt i våra duktiga offensiva spelare förra året.

- Nu känns det som att vi är bättre. Vi är rappare framåt. Sedan är vi inte så beroende av att ta oss ut på kanterna utan är bättre centralt. Det var ett tufft men nyttigt år. Det kan bara bli bättre.

Publicerad 2019-03-19 kl 20:16
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå