Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
14v

TV: Poya om de avslutade omgångarna: "Vi har det i egna händer"

Foto: C More

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se intervjun med Poya Asbaghi i spelaren ovan.

IFK Göteborg har bara fem poäng ner till Brommapojkarna på kvalplatsen.
Men tränaren Poya Asbaghi är lugn inför de fem avslutande omgångarna.
- Vi kontrollerar fortfarande vårt eget öde, säger Asbaghi.

IFK Göteborg räddade en poäng i sista sekunden mot Trelleborg efter ett sent frisparksmål av Giorgi Charaisjvili. Men tränaren Poya Asbaghi är inte nöjd med vad laget preserar på planen.

- Det är klart att vi inte presterar på topp just nu, det är ingen hemlighet. Det ser man också när vi inte har något att förlora i matchen. När vi startar matchen så är vi med och gör det bra. Sen spelar vi inte bra förens vi verkligen måste gå för det igen, När man inte har något att förlora. Det märks, det märks att det tar på oss. Det märks att det påverkar alla beslut på planen, alla tekniska detaljer. Det är inget att säga, vi är inte där vi vill vara just nu, det är ingen hemlighet, säger Poya Asbaghi.

IFK Göteborg har fem poäng ner till Brommapojkarna på kvalplatsen med fem omgångar kvar av allsvenskan. Asbaghi är övertygad om att Blåvitt kommer att klara av att undvika kvalspel och nedflyttning.

- Självklart kommer vi hitta det. Det är fortfarande så att vi har allt i egna händer. Vi är inte där vi vill vara men vi är fortfaraden i en situation där vi kontrollerar vår eget öde och vi har det i egna händer. Så det är fullt fokus på hur vi ska vinna mot BP borta, säger Asbaghi.

Matchen mot Trelleborg beskrev på förhand som en match Göteborg var tvunga att vinna, men Asbaghi menar att resultatet inte gör någon större skillnad för resten av säsongen.

- Klart vi hade hoppats på tre poäng i dag. Det hade gett oss en skjuts på många sett, både mentalt och poängmässigt. Men nu fick vi inte det, vi fick bara en poäng med oss. Vi kontrollerar fortfarande vårt eget öde. Vi har fem matcher kvar och vi ska se till att gå för fullt för dem och lösa det här. Det är klart att vi hade fått hjälp med tre poäng idag, men det fick vi inte, säger Asbaghi.

Publicerad 2018-10-06 kl 18:42
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons