POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
1v

TV: Söder trivs inte fullt ut i sina glasögon: ”Ser knappt”

Foto: C More.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se en intervju med Söder i spelaren.

Robin Söder har varit hjärnskakningsdrabbad.
Inför matchen mot Peking värmde han upp i skidglasögon - ifall det skull bli sol.
Men anfallaren tycker inte det är ultimat att bära brillorna.
- Jag ser ju knappt, sa han i C More. 

Inför IFK Göteborgs möte med Djurgården i allsvenskan drabbades anfallaren Robin Söder av en hjärnskakning efter att ha fått en boll i huvudet på träning. Därefter missade han även efterföljande mötet med Helsingborg innan han gjorde en halvlek mot Kalmar och sedan spelade från start mot AIK, men fick bryta i första halvlek sedan han kände sig yr på planen.

- Jag har eller har haft problem med att jag är ljuskänslig, vilket jag även var mot Kalmar och sedan mot AIK, även om det inte var sol och regnade. Jag jobbade dock mot solen i första halvlek och började helt enkelt må dåligt, säger han till Fotbollskanalen, sa han till Fotbollskanalen.

Ljuskänsligheten var en följd av hjärnskakningen. Men ifall att det ska bli soligt så kan anfallaren behöva bära solglasögon. Inför mötet med IFK Norrköping under måndagen värmde således upp i sina nya brillor, även om han inte spelade i dem då det var halvmulet.

- Det är vanliga skidglasögon, inget ”fancy”, sa han till C More.

Glasögonen påminner om dem som den tidigare Juventus-stjärnan Edgar Davids bar under en stor del av sin karriär. Men Robin Söder verkar inte trivas fullt lika bra i dem som holländaren.

- Jag ser ju knappt, det känns som man ser 50 procent, säger han och fortsätter:

- Det blir vinklarna (som blir fel). Man springer framåt och sedan kommer bollen från sidan så ser man inte helt perfekt. Men det är ett bra alternativ. Men nu spelar vi klockan 19 på torsdag och måndag, därefter behöver jag inte fokusera så mycket på det.

Se en intervju med Söder i spelaren ovan.

Publicerad 2019-05-14 kl 08:06
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå