POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
15v

TV: Zlatan Ibrahimovic hyllade Kennedy: "Du har haft en fantastisk karriär"

Foto: Bildbyrån/C More.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Kennedy Bakircioglu har gjort sin sista hemmamatch på Tele2 Arena.
En som uppomärksammade att Hammarbyikonen lägger skorna på hyllan var Zlatan Ibrahimovic.
- Du har haft en fantastisk karriär, säger han i en hyllningsfilm, säger Ibrahimovic.

Kennedy Bakircioglu är en av Hammarbys största genom tiderna. Men snart lägger han skorna på hyllan.

I dag gjorde han sin sista hemmamatch för klubben och det uppmärksammade Hammarby. Efter 1-0-vinsten arrangerades en stor avskedsceremoni.

En som uppmärksammade att Kennedy ska sluta är den svenske storstjärnan Zlatan Ibrahimovic. I en hyllningsfilm berättade Zlatan att han är glad över att han lärt känna Kennedy.

- Allt har ett slut. Ditt slut kommer nu. Du kommer att påbörja ett nytt kapitel. Du har haft en fantastisk karriär och lyckats vart du än har kommit och jag har haft tur som lärt känna personen och  spelat med spelaren. Båda sidorna är fantastiska. Jag är glad att jag lärt känna dig, säger Ibrahimovic.

Dessutom bjöd Zlatan Ibrahimovic på en anekdot.

- Jag har en liten story från när vi spelade i U21 och du gick ned till pizzerian. Det var en Jack Vegas-maskin och du stoppade in tio kronor. Jag tror du vann 20 kronor och då frågade du mig ”Purjo, ska vi ta den eller inte?” Jag svarade: ”Det är bättre att ta den än att inte ta den”. Och du vann 20 kronor så nu när du slutar hoppas jag att du har mer än 20 kronor, och det vet jag att du har också.

I hyllningsvideon framträder även flera andra profiler, en av dem Janne Andersson. Janne Andersson säger, med glimten i ögat, att det är skönt att Kennedy ska sluta eftersom han då slipper möta Hammarbysupportrar som menar att Kennedy ska tas ut i landslaget.

Vidare i videon framträder den holländske skyttekungen Klaas-Jan Huntelaar. Kennedy och Huntelaar spelade tillsammans i Ajax.

- Det var ett nöje att spela med dig. Vi kommer alltid ihåg dig för ditt mål mot Fiorentina. All lycka till dig och din familj. Förhoppningsvis får vi se dig inom fotbollen igen, säger Huntelaar.

Se hyllningsvideon i spelaren ovan.

Publicerad 2018-11-04 kl 20:01
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå