Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Youssef ilsknade till efter byte - fick tillsägelse: "Har pratat med honom"

Allsvenskan

GÖTEBORG. Ali Youssef var förbaskad över att både ha blivit inbytt och utbytt i derbyt.
Efter matchen fick han en tillsägelse av Häcken-tränaren Paco Johansen.
- Det viktigaste i fotboll är laget, säger Johansen.

Foto: TT/Discovery+.

I spelaren ovan ser du höjdpunkterna från IFK Göteborg-Häcken.

Ali Youssef blev både inbytt (i minut 43) och utbytt (i minut 82) i Häckens derbyseger mot IFK Göteborg. När yttern lämnade planen var han förbaskad.

- Jag gillar när spelare är frustrerade över att inte få spela. Så vill jag ha det. Den omedelbara reaktionen får lov att vara sån. Sen är det så, vilket jag nu har pratat med honom om, att det viktigaste i fotboll är laget, säger tränare Paco Johansen.

- Jag spelade med det laget som jag tyckte var bäst ämnat för att spela hem segern de sista tio minuterna. Då platsade han inte i det laget, efter att ha gjort en bra match.

Paco Johansen berättar vidare att Ali Youssef samtidigt hade fått en begränsning på antalet minuter på planen av det medicinska teamet, efter att ha varit skadad..

Annons

- Jag gillade hans prestation. Han var nära på att vara involverad i att göra mål. Hade han varit mer redo hade han kunnat spela längre. Men jag står fast vid att det var det bästa laget att spela hem laget med. Jag tycker att Srdjan (Hrstic) och Johan (Hammar) som kom in var monumentala när spelet var okontrollerat.

Ali Youssef har valt att tacka nej till media efter matchen.

Publicerad 2024-04-24 kl 23:19

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto