Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Isco! Saviola! Isco!

Johanna Garås blogg

Mina öron är ömma efter en otrolig kväll på La Rosaleda. Den här killen fick ytterligare fart på en redan euforisk hemmapublik. Isco – lägg namnet på minnet om ni inte redan känner till honom.

Redan i den tredje matchminuten mot Zenit gjorde den 20-årige Málagasonen Isco såhär.

Sedan utökade Javier Saviola till 2-0 i den 13:e minuten.

Och med en kvart kvar fastställde Isco slutresultatet 3-0 såhär.

– Nu måste Málaga höja hans klausul!, sa Martín Demichelis efteråt i den mixade zonen.

Klausulen ligger för övrigt på 21 miljoner euro. Enligt radioprogrammet Al Primer Toque erbjöds han till Real Madrid i somras men klubben sa nej. Barça ska dock vara intresserade.

Isco har en väldigt ljus framtid. Han har just inlett sin karriär och vem vet hur långt han kan gå. Det viktigaste nu är att han är en del av Málaga, sa tränaren Manuel Pellegrini.

Annons

Själv log Isco (nästan) konstant och konstaterade att kvällen hade varit helt magisk.

Folk gick och skakade på sina huvuden i pressområdet efter matchen. Hade det här hänt på riktigt? Hade Málaga verkligen utklassat motståndet i sin första Champions League-match någonsin? Blev det 3-0 mot förhandsfavoriterna Zenit? Det kommer ta tid innan den här framgången sjunker in.

***

Såhär såg den mixade zonen ut för övrigt. Om jag hade kunnat lägga upp filmer inifrån arenan hade jag gjort det. Jag får låna den här istället. Herregud, vilket tryck.

Publicerad 2012-09-19 01:22

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto