Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Mourinho på stämningshumör

Johanna Garås blogg

Häromdagens liknade Marcas Roberto Palomar Real Madridtränaren José Mourinho vid en typ som kör över någon och sedan smiter därifrån.

Portugisen har tagit väldigt illa vid sig och stämmer nu Palomar på 15 000 euro och kräver upprättelse. Enligt portugisens advokater ska pengarna gå till hans sons fotbollslag.

Krönikören Tomás Guasch är en av många kollegor som gått ut och försvarat Roberto Palomar. Hans krönika på baksidan av dagens Marca bär rubriken ”Jag betalar tusen av dem, Roberto!”

Real Madrid har även stämt Barcelonas fd vicepresident Alfons Godall för att på Twitter (ovan) ha kallat José Mourinho för ett psykopat.

”Sorgligt att psykopaten firar mål som om han vore en spelare. Det är väl för att konpensera frustrationen över att ha varit värdelös när han spelade.”

Annons

Känner ni hur El Clásico kommer närmre? Bara 2,5 veckor kvar…

***

Det är kanske lite elakt att hacka på en kollega som försöker men Marcas förhands på Levante-Helsingborg är inte helt hundra. Jag följer inte heller allsvenskan så noggrant men nog borde han ha kollat upp att Walid Atta är skadad samt att Erik Wahlstedt inte var i närheten att spela EL-final med Fulham mot Atlético Madrid…

Avslutningsvis har jag hittat en ny brassefavorit på Instagram – Willian Borges Da Silva som spelar i Sjachtar Donestsk. Eller det är ju faktiskt hans två små prinsessor som är stjärnorna.

Publicerad 2012-09-20 18:59

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto