Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Hittepånamn, pälsmössor och Årets Man

Johanna Garås blogg

Efter det sena programmet på söndagarna brukar jag logga ut helt under minst ett dygn. Så också igår. Men nu känner jag att jag måste rätta ett namn som jag sluddrade till i sändningen.

Deportivospelaren som inledde matchen mot Levante på mittfältet, som fick flytta ner i mittförsvaret efter en kvart på grund av skador och som spelade de sista 20 minuterna som målvakt då Aranzubia fick sin andra varning heter Álex Bergantiños. (Även om ”Morgantiños” är ett rätt snyggt hittepånamn, tycker jag.)

– Det var en konstig match men man måste ju försöka anpassa sig, jobba på, och jag gjorde så bra jag kunde i de tre positionerna. Vi pratade sinsemellan och det viktigaste var hur laget skulle påverkas av den som ställde sig i mål, hur laget skulle försvagas minst.

Álex Bergantiños – som nedan hyllas för sin mångsidighet – kunde inte beskyllas för målet han släppte in, det som betydde 2-0 för Levante. Han lär dock inte få fortsätta stå på söndag då krisande Depor reser till Bilbao för att möta Athletic Club.

Annons

***

En annan uppföljning från programmet: virrpannan Cesc Fàbregas har försökt skoja bort incidenten på Moskvas flygplats då han fick vänta två timmar på grund av visumproblem.

– För att åka till Panamá (med landslaget) blev jag tvungen att göra ett nytt pass och de sa till mig att jag kunde använda bägge passen under ett års tid. Han som sa det var säkert madridista…

I kväll ska Cesc och hans Barça möta Kim Källströms Spartak Moskva. Någon som verkar nöjd med resmålet och med att träffa en beundrare var Victor Valdés. Scary, säger jag.

Málaga är också i Ryssland, i Sankt Petersburg. Här turistar pälsmössorna Martín Demichelis och Roque Santa Cruz inför onsdagens match mot Zenit.

Visste ni förresten att den före detta Halmstadstränaren Josep Clotet numera är tränare för Málagas B-lag? Igår gick han och spelarna ut i strejk till på onsdag eftersom de inte fått betalt på länge.

Annons

***

I övrigt tänkte jag bjuda på två hundbilder, på Atlético Madrids Felipe Luis och Athletics Iker Muniain.

Dessutom ville Falcao dela med sig av bilder från när han utsågs till Årets Man 2012 av spanska GQ. Här är han med frugan Lorelei Taron inför galan.

***

Slutligen en bild från i lördags då Fernando Llorente tittade in i Real Madrids omklädningsrum

före efter matchen.

Reaktionerna på den – och på det faktum att publiken på Bernabéu applåderade Llorente när han byttes in, och att han tackade dem – har inte varit positiva i Bilbao.

Jag tänkte skriva lite om soppan kring Fernando Llorente i nästa inlägg.

Publicerad 2012-11-20 11:24

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto