Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Info om Barnaresan

Johanna Garås blogg

Ett snabbt inlägg för er som vill ha mer info om programmet Europaguiden. Se avsnittet här.

• Det första stället vi åt på var tapasrestaurangen Cervecería Catalana. Många turister hittar dit men även Barcelonabor. Man kan inte boka bord där utan måste skriva upp sig på en lista vid ankomsten. Det är dock värt väntan. Missa inte att beställa in den delikata efterrätten crema catalana!

• Det andra stället, dit Barçaspelarna brukar gå, heter Da Greco. De har en prisvärd lunch (förrätt, tre mindre pastaportioner, huvudrätt samt efterrätt, dryck och kaffe) för 18 euro. Jag brukar nöja mig med de tre pastaportionerna (11 euro) och ändå rulla ut därifrån.

Dessutom är den kaosartade inredningen (jag tror ägaren ser alla prylar som konst) värd ett besök bara den. Här hade jag tänkt publicera en bild på Fröken Frändén när hon står framför en stor staty (en pojke med bakvänd keps som rider på en enorm struts) inne i restaurangen men jag får respektera hennes veto.

Annons

Istället: Da Grecos kitch-variant av en vinkylare, som de serverar Limoncello i.

• Biljetter till Barcelonas matcher kan oftast köpas på plats. Annars genom klubbens hemsida här. Det är olika priser beroende på motstånd och turnering. Våra (mot Zaragoza i ligan) kostade 99 euro styck, men så kunde vi klia Dani Alves på ryggen också…

• För info om Espanyols hemmamatcher och biljetter gå in här.

• Är ni nyfikna på stadsdelen Gràcia kan ni läsa mer här. Och El Born, där vi läste tidningarna, här.

Publicerad 2012-11-28 19:08

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto