Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

MARCA: PSG vill ha Mou

Johanna Garås blogg

Tidningen MARCA kör i dag stort på att PSG noggrant följer utvecklingen i Real Madrid och att klubben är villig att lägga ett tungt budJosé Mourinho.

Ämnet är förstås hett eftersom Real Madrid nu ligger hela elva poäng efter Barcelona (och åtta efter Atlético) och en ny kritikstorm har blåst upp i media kring Mourinho.

I går behövde han inte ens uttala sig för att eftersnacket efter cupmatchen mot Alcoyano ändå skulle handla om honom.

Jag såg inte matchen men har förstått att Santiago Bernabéu vände sig mot ultrasklacken när den hyllade Mourinho.

Ultras Sur bakom det ena målet sjöng som vanligt “José Mourinho, José Mourinho” och då svarade stora delar av publiken med busvisslingar. Det hände, enligt rapporterna, flera gånger. Klacken kallade då de som busvisslade för “Anti-madridistas!” och möttes åter av burop.

Annons

I debattprogrammen på radio i natt hävdade någon att Mourinho log ironiskt när det hände medan andra menade att han hade varit ledsen efteråt. Till presskonferensen kom Aitor Karanka så hur portugisen verkligen uppfattade det som hände vet vi inte.

MARCA kör nu en omröstning på nätet kring Mourinhos framtid efter säsongen.

Alternativen är: 1) Han återvänder till Premier League 2) Han stannar i Real Madrid 3) Han sticker till PSG 4) Han stannar inte ens i Real Madrid säsongen ut 5) Han tar ett sabbatsår.

Alternativ 1 leder stort.

Annons

Gazzetta dello Sport citerar idag en intervju som portugisiska TVI gjort med Mourinho som sändes i måndags. I den säger han bland annat att han trivdes som bäst i Inter, att han saknar klubben och att han flera gånger undrat varför han lämnade Milano för Madrid:

– Mina vänner sa till mig “du kan bli en stor tränare men om du inte blir mästare med Madrid så kommer det alltid att fattas något i din karriär”

Publicerad 2012-11-28 11:57

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto