POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Mou bestämde dejt med kritikerna

– Jag kommer gå ut själv på Bernabéu innan spelarna ska värma upp, vid 21.20, så de som vill bussvissla mig kan göra det då.

Så sade José Mourinho på presskonferensen på fredagskvällen apropå upplevelsen i cupmatchen mot Alcoyano då delar av publiken busvisslade när klacken sjöng hans namn.

Han bjöd på några andra underhållande svar också.

Om att ha blivit kritiserad i veckan:

– Det har blivit en nationalsport att ge sig på mig. Jag gläder mig för jag kom hit för att få folk att njuta. Jag fortsätter med det som jag tycker jag bör göra. Det är lugnt.

Om att bli busvisslad (till en journalist):

– Dig busvisslar de inte eftersom du är oviktig. Mig applåderar de och bussvisslar, det är en del av fotbollslivet. Jag kommer gå ut själv innan spelarna ska värma upp, vid 21.20, så de som vill bussvissla mig kan göra det då. Jag är för erfaren för att det ska påverka mig under matchen.

Om att Casillas och andra spelare gett honom sitt stöd offentligt:

– Det spelar ingen roll vad de säger, jag bryr mig bara om att de gör precis allt för att vinna på planen, att de har samma mentalitet som jag.

Om avståndet i tabellen till Barcelona:

– Man behöver inte vara matematiker för att förstå att 14 eller åttapoäng inte är samma som 11. Vi måste ta en match i taget. Vi vill alltid vinna.

Derbyt mot Atlético Madrid avgörs lördag kväll klockan 22.

Publicerad 2012-11-30 kl 20:04
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå