Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Raúls rekord rök

Det snöar kopiösa mängder och jag har feber så därför blir det ett kort inlägg idag.

Låt mig bara passa på att lyfta fram José Rodríguez som 17 år och 353 dagar gammal igår blev Real Madrids yngste spelare någonsin i Champions League.

Han slog därmed Raúls rekord från 1995 med tre månader. (Om ni vill minnas tillbaka till Raúls första matcher klicka här och här.)

Jag tycker om när klubbarna satsar på egna produkter. (Han värvades från Hércules som 14-åring.) Arsène Wenger ska ha ryckt i honom när han var 16 år men Real Madrid stod emot. En videosnutt (på spanska) om mittfältarens bakgrund här.

Joselillo” gjorde ju även succédebut i cupen för några veckor sedan med ett mål mot Alcoyano. José Mourinho passade på att hylla honom efter segern mot Ajax.

– Vi tycker mycket om honom. Synd att han inte får spela från start med Castilla. Men han jobbar mycket bra, han har en mycket bra inställning, kvaliteer som vi gillar och ålder att utvecklas. Om han spelar på den här nivån som 17-åring kan man förställa sig att han som 20-åring kommer spela på Real Madrid-nivå. När han deltar i Champions eller cupen märks det att han har en stark personlighet, han är inte rädd för att spela fotboll.

I övrigt verkade Frank De Boer rätt glad över att se Mourinho igen.

Och nu lite smått och gott från Instagram de senaste dagarna.

Nu kryper jag ner igen och kurerar mig. Hej!

Publicerad 2012-12-05 kl 13:12
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons