Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

En ”svindyr” match och kebabskola

Johanna Garås blogg

2-2 var väl inget rättvist resultat kanske men jag är nöjd – nu blir returen på Camp Nou spännande.

För ett mäktigt bildspel från matchen i Paris titta in här. Två exempel nedan.

***

Bilden nedan kanske inte är den finaste men den visar Xavis speciella målgest som han tillägnade en 10-årig pojke som heter Miquel.

Xavi hörde på världscancerdagen i början av februari ett radioreportage om en grupp barn på sjukhuset i Sant Joan de Déu. En av pojkarna som intervjuades sa att han gärna skulle vilja ha Xavis tröja.

En månad senare dök Barcelonaspelaren plötsligt upp på sjukhuset, utan att förvarna Miquel eller hans familj. Han hade med sig en present – en tröja med sin autograf och ett handskrivet meddelande till den lille supportern. Duon kom överens om hemlig målgest som Xavi skulle göra nästa gång han nätade.

Annons

Spelaren spred förstås inte det som hänt på sjukhuset, det var Miquels familj som senare hörde av sig till radioprogrammet.

***

Barcelonatidningarna vinklar idag förstås på Messis och Mascheranos skador:

”Bra resultat – men mycket kostsamt!”

”Svindyrt!” (OBS: fritt översatt…)

***

Inför kvällens Real-Galatasaray har AS.com låtit sin kände skribent Tomás Roncero, som inte ens försöker tona ner sin monstruöst stora kärlek till Real Madrid, lära sig skära kebabkött.

Rubriken på webbtvklippet lyder: ”Nu vet Roncero hur man trancherar turkar”. Fräsch idé, eller vad säger ni? Verkligen nytänk…

***

***

Slutligen: VAMOS MÁLAGA CARAJO!

Publicerad 2013-04-03 12:47

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto