Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Puh från Camp Nou

Johanna Garås blogg

Först och främst – jag är fanimej synsk. Cesc Fàbregas blev pappa UNDER matchen. Jag vet inte än om han aktivt valde jobbet före födseln men det framkommer säkert snart.

***

Här sitter jag nu i den mixade zonen på Camp Nou och pustar ut. Vilken spänning vi bjöds på! Víctor Valdés var Barcelonas bästa spelare före paus, och det säger en hel del om hur pressat hemmalaget var av PSG.

Messi kom in vid ställningen 0-1 och gav Barça extra energi. Han rörde sig inte många meter, och det märktes att han inte vågade riskera låret med några maxlöpningar, men det räckte. Yrvädret Pedro kunde kvittera efter förspel av Messi och Villa.

Jag undrar dock om argentinaren tog någon skada (!) av inhoppet. Svar lär komma i morgon.

***

Tungt för PSG och Zlatan Ibrahimovic förstås. Att spela så bra i båda matcherna, få oavgjort två gånger om och ändå åka ur. Aj.

Annons

Efteråt fick jag möjlighet att ställa en fråga till PSG:s sportchef Leonardo: ”Är du säker på att Zlatan spelar i PSG nästa säsong?”

– Jag kommenterar aldrig transfermarknaden förrän säsongen är över. Nu har vi sju poängs försprång i ligan, och det har gått 19 år sedan PSG senast vann ligan. Därför är inte transfermarknaden viktig just nu. Det viktigaste är att vinna de nästa sju matcherna och cupen.

Okej då.

***

Apropå Pedro så dyker alltid Phoebe från Vänner upp i mitt huvud när jag ser honom springa. Varför? Se klippet nedan.

[youtubeplay id=”E_0Ta_DIWuU” size=”large”]

Publicerad 2013-04-11 00:45

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto