Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Rayo laddar med pizza

Johanna Garås blogg

Jag tror kanske att få av er kommer välja att ratta in Rayo Vallecano-Levante i kväll.

Men om ni gör det så kan det vara trevligt med lite bakgrundsinfo. Som att Paco Jémez låtit hemmalaget träna klockan 23 både onsdag och torsdag för att anpassa sig till den sena avsparkstiden.

– Efter träningen ger vi dem några milkshakes, några pizzor, och något att äta för att de inte ska behöva ställa sig och laga mat när de kommer hem, berättade Rayotränaren igår för radioprogrammet Partido de las 12.

Rayo kör Levantestilen alltså. Dock utan öl, verkar det som.

Paco Jémez var för övrigt vansinnig efter 0-5 mot Atlético förra helgen.

– Tack gode gud för att det bara blev fem mål. Vi är det minsta laget i ligan, vi är sämst i ligan. Det måste vi fatta om vi ska kunna konkurrera med något annat lag.

Annons

Åh Paco, min favvo.

Klubben har jobbat hårt för att få folk att komma till arenan, under parollen ”Vi ska fylla Vallecas”.

Man erbjuder ett specialdeal till de personer, max fyra stycken, som följer med en Rayomedlem på matchen samt till alla boende i Madridregionen. I dealen får man köpa biljett till vilken plats som helst för endast 9,95 euro, det vill säga runt 85 kronor. Övriga biljetter kostar mellan 18 och 40 euro.

Matchen är superviktig för båda lagen eftersom de lär stångas i botten av tabellen under större delen av säsongen. Jémez Rayo bjuder dock alltid upp till kamp (kanske inte mot Atléti, enligt Jémez…) med underhållande fotboll. Det kan man inte riktigt säga om Levante…

Hardcorefansen i Bukaneros fortsätter protestera mot Javier Tebas och ligaföreningen under parollen NEJ TILL FOTBOLL PÅ FREDAGARNA, NEJ TILL FOTBOLL KLOCKAN 23. Åskådarna uppmanas att hålla tyst fram till 23.24:

Annons

***

Barcelona tog ju hem supercupen häromdagen efter 0-0 hemma på Camp Nou mot Atlético. Då passade Gerard Piqué på att låta sonen Milan – hur lik är han inte Shakira! – känna på bucklan.

Nu ska jag kolla lottningen av Europa League där Sevilla, Betis och Valencia deltar.

Publicerad 2013-08-30 13:27

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto