Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Presidenttårar, pojkband och pappa Pepe

Johanna Garås blogg

Först ut idag får ni framsidan på Sevillatidningen Estadio Deportivo som frontar med Sevillapresidentens José María del Nido farväl från igår.

Han har ju dömts till sju års fängelse för förhindrande av rättssak, förskingring av offentliga medel och bedrägeri samt måste betala tre miljoner euro i skadestånd till Marbella kommun.

Läs mer här.

“Jag ber om ursäkt/säger förlåt” 

Det var dock vissa fans som var rätt nöjda med att äntligen bli av med den uppmärksamhemstörstande Del Nido som suttit på presidentposten i elva år. “Bort med de korrupta i Sevilla” lyder budskapet nedan.

 

PS: Längst upp i det högra hörnet på Estadio Deportivo uppmärksammas John Guidetti som en möjlig spelare Betis följer. Det finns dock ingen info på nätet så jag kan inte förmedla hur tidningen spekulerar.

ANNONS

*** 

I kväll gör den här killen comeback på planen efter 18 dagar frånvaro.

 

Cristiano har gjort åtta mål i Champions League såhär långt och skakar nog gärna av sig den spelledige Zlatan samtidigt som han slår rekord.

***

Igår offentliggjordes vilka tre spelare som fått flest röster som årets spelare 2013.

El País har gjort en grafik över de tre kandidaterna till Ballon d’Or och konstaterar att även att Ronaldo gjort 22 mål fler än Messi detta kalenderår, 57 mot 36 (Ribéry 17).

***

De senaste dagarna har det spekulerats en hel del om Ángel Di Marías framtid.

Carlo Ancelotti har hela tiden varit tydlig med att han ser argentinaren som en viktig kugge i laget. Han valde att behålla honom istället för Özil eftersom han tycker Di María bidrar med bättre balans.

Jag vet inte hur Di María tänkte inför säsongen men nog har han fått spela mer än vad de flesta trodde han skulle få göra. Konkurrensen är ju mördande med tanke på att klubben värvade Isco och Gareth Bale i sommar.

ANNONS

Fortsättning följer.

***

Atlético de Madrid tar emot Porto i morgon men är ju redan klara gruppvinnare.

Därmed kan Filipe Luis och Arda Turam fortsätta fokusera på sina internmatcher i backgammon. Turken verkar behöva öva…

***

I morgon kommer gruppjumbon Celtic, som inte kan ta sig vidare ens till EL, till Camp Nou.

För att lätta upp stämningen i den rätt meningslösa matchen (jo jag vet att Barcelona kan behöva ta en poäng för att säkra förstaplatsen) så kommer det nystartade pojkbandet Denim Dudes uppträda före avspark…

Enligt uppgift är det killen i mitten som sjunger eftersom han har störst erfarenhet. Bandmedlemmen längst till höger ska visst vara en jäkel på triangel.

***

I Madrid verkar labradoren Messi verkar ha fått sällskap av en liten kompis i Iscos hem.

Det här är Bubu.

***

Från hundar till barn.

ANNONS

2014 fortsätter baby boomen i Real Madrid. Xabi Alonso har nyligen fått en Emma, Casillas och Sara går i väntans tider liksom Sergio Ramos och hans Pilar Rubio.

Häromdagen publicerade Pepes partner Ana Sofia att familjen kommer utökas om några månader. Fint så. Men bilden hon publicerade på Instagram, jag vet inte… Det är lite svårt att få ihop lull-lullet med Pepe.

Publicerad 2013-12-10 12:16

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto