Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sura miner i Valencia

Johanna Garås blogg

Det är upprört i Valencia efter gårdagens förlust (2-0) mot Sevilla.

”TJUVAR!”
”Men de ska inte få röva bort den här finalen!”


Man är av förståeliga skäl arga över att domarteamet missade dubbeloffsiden vid Sevillas första mål. Däremot gick president Salvo långt över gränsen med sina kommentarer om domarnas nationalitet.

Dessutom förstår man absolut inte varför Paco Alcácer blev varnad och nu missar returen.

Men på väg från Sánchez Pizjuán sjöng tydligen Valenciafansen ”SÍ SE PUEDE!” (som ni vid det här laget vet vad det betyder). Med tanke på att man vände 0-3 hemma mot Basel så förstår jag att hoppet lever.

***
Här är helgens omgång i La Liga:

Tabellen hittar ni HÄR.

Annons

På San Mamés i Bilbao gör fyran Athletic och femman Sevilla upp om den sista CL-platsen. Tre poäng skiljer lagen åt. Mötet på Sánchez Pizjuán slutade 1-1.

Av de tre topplagen ser Atlético på pappret ut att ha den tuffaste uppgiften framför sig. Men åttan Valencia har inget att spela för i ligan och ska ju som sagt försöka vända en EL-semifinal på torsdag.

”Dags att knyta till sig ligan”

I Real Madridlägret är det osäkert om Bale, Benzema och Pepe kommer till spel mot Osasuna men alla tre är med i truppen.

Ancelotti var dock tydlig med att Cristiano Ronaldo kommer starta eftersom han behöver speltid för att hitta tajming och form.

Portugisen kom med en syrlig kommentar i den mixande zonen efter Bayernmatchen, med största sannolikhet riktad mot klubbens medicinska team.
– Vissa personer vill inte att jag skulle spela, men jag gjorde det och inget hände. Jag var lite rädd eftersom det var den första matchen på tre veckor men jag kände ingen smärta. I de kommande matcherna kommer jag vara perfekt.

Annons

***

Efter beskedet om att Barcelona får värva i sommar trots allt så har ryktescirkusen gått bananas.

Sport hävdar idag att den här duon är aktuell men det ska vi nog  ta med en stor nypa salt.

De senaste dagarna har flera spelara gått ut och gett Tata Martino sitt stöd. Det ryktas även att sportchefen Zubizarreta ska ha bett argentinaren stanna även nästa säsong. Jag ser inte riktigt vad det ska vara bra för. Han har fått ett år på sig att visa att han inte är rätt man för den här klubben.

Publicerad 2014-04-25 14:16

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto