Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bremen knyter upp Özil i Champions League

Sillybloggen

Här kommer en indikation på att Mesut Özil stannar i Tyskland. Werder Bremen tänker utnyttja honom i Champions League-kvalet, vilket spärrar honom från att spela med andra lag under turneringen.

Han har jagats på alla håll och kanter, av United, Barcelona och idel storklubbar. Men Werder Bremen vill inte sälja sin tyska guldklimp i första taget, och nu bekräftar bossen Klaus Allofs att Özil ingår i CL-kvaltruppen nästa vecka.

– Vi måste fokusera på det sportsliga och då kan vi inte ta hänsyn till potentiella transfers. Mot Sampdoria ställer vi upp med starkast möjliga manskap, säger Allofs tidningen Bild.

Om Özil spelar någon av matcherna i dubbelmötet kan han inte representera en annan klubb i Champions League den här säsongen. Så säger Uefas regler. Alltså gäller det att plocka fram slantarna omgående, direkt och omedelbart om något lag vill värva mittfältaren.

Annons
Publicerad 2010-08-13 11:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto