Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Demba Ba: Arsenal får dig att drömma

Newcastles skyttekung Damba Ba kan vara på väg att lämna klubben i vinter. Det har tidigare ryktats om att Arsenal och QPR ska vara intresserade av senegalesens tjänster och nu har Ba kommenterat ryktena.

– Arsenal är en sådan klubb som får dig att drömma, sade Ba till Canal+.

Bas klubb, Newcastle, jobbar dock febrilt för att anfallaren ska skriva på ett nytt kontrakt. Som kontraktet är skrivet nu har Ba en utköpsklausul på 81 miljoner kronor, Newcastle hoppas dock att de ska kunna få ut mer än så för sin skyttekung. Ba har hittills gjort elva mål i Premier League, ett mindre än Robin van Persie och Michu.

Publicerad 2012-12-17 kl 08:52

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons