Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Klart: Remy går till QPR "Trodde inte vi skulle få honom"

Sillybloggen

Till sist blev en av årets mest förvirrade transferövergångar klara. Loic Remy nobbade i sista stund Newcastle och är nu officiellt värvad av Queens Park Rangers.

Klubben bekräftar nu övergången på sin officiella hemsida. Den 26-årige anfallaren har skrivit ett kontrakt på fyra och ett halvt år med QPR.

– Jag kan ärligt säga att jag inte trodde att vi skulle lyckas värva honom men det känns jättebra nu när han har skrivit på. Han har alltid varit en spelare som jag har beundrat. Han är snabb, han kan göra mål och kan ta viktiga löpningar. Hans rörelsemönster är otroligt bra. Han har alla förutsättningar för att bli en riktigt bra striker, säger QPR:s tränare, Harry Redknapp, till klubbens hemsida.

Remy själv förklarar också varför han till slut valde QPR.

Annons

– Det var mycket på grund av Harry som jag valde klubben. Jag pratade med honom och Tony Fernandes (klubbens ordförande) och de var mycket tydliga med att de ville ha mig. De övertygade mig om att välja klubben, säger Remy till klubbens officiella hemsida.

Publicerad 2013-01-16 15:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto