Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Klart: Remy går till QPR "Trodde inte vi skulle få honom"

Till sist blev en av årets mest förvirrade transferövergångar klara. Loic Remy nobbade i sista stund Newcastle och är nu officiellt värvad av Queens Park Rangers.

Klubben bekräftar nu övergången på sin officiella hemsida. Den 26-årige anfallaren har skrivit ett kontrakt på fyra och ett halvt år med QPR.

– Jag kan ärligt säga att jag inte trodde att vi skulle lyckas värva honom men det känns jättebra nu när han har skrivit på. Han har alltid varit en spelare som jag har beundrat. Han är snabb, han kan göra mål och kan ta viktiga löpningar. Hans rörelsemönster är otroligt bra. Han har alla förutsättningar för att bli en riktigt bra striker, säger QPR:s tränare, Harry Redknapp, till klubbens hemsida.

Remy själv förklarar också varför han till slut valde QPR.

– Det var mycket på grund av Harry som jag valde klubben. Jag pratade med honom och Tony Fernandes (klubbens ordförande) och de var mycket tydliga med att de ville ha mig. De övertygade mig om att välja klubben, säger Remy till klubbens officiella hemsida.

Publicerad 2013-01-16 kl 15:25

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons