Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Uniteds monsterbud på Gareth Bale

Manchester United har den här sommaren värvat för närmare en miljard kronor på transfermarknaden. In har spelare som Schweinsteiger, Schneiderlin och Depay kommit in men än är inte Louis Van Gaal nöjd med sin trupp. Enligt The Sun som hänvisar till källor nära presidenten Florentino Perez så har United två gånger den här sommaren kommit med bud på över en miljard kronor för att locka till sig Gareth Bale. Rapporterna säger dock att Perez inte varit villig att förhandla om mittfältaren.

Publicerad 2015-08-04 kl 08:33

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons