Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Tottenham: "Vi säljer inte Christian Eriksen till Juventus"

Juventus är i behov att förstärka sitt mittfält i sommar. Klubben har de senaste veckorna förhandlat med Schalke 04 om att locka över Julian Draxler men har samtidigt Tottenhams danska mittfältare Christian Eriksen som reserv. Nu stängs dock dörren för reservplanen.

Nu rapporterar Daily Mail om att Tottenham stängt för en försäljning av Eriksson i sommar. Nu får Juventus gå all-in på Draxler annars kan den italienska mästare få problem på mittfältet under säsongen.

Publicerad 2015-08-18 kl 15:28

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons