Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Wolfsburg: "De Bruyne är inte klar för Manchester City"

Kevin De Bruyne kopplas starkt ihop med Manchester City och enligt vissa medieuppgifter ska övergången vara klar. Dessa uppgifter fick Wolfsburg att hålla en presskonferens där man ville förtydliga situationen kring De Bruyne. Sportchefen Klaus Allofs bekräftade att förhandlingar pågår men kunde inte nog poängtera att ingenting är klart.

– Det är fel. Det finns inget avtal med Manchester City. Vad jag kan bekräfta är att efter långa funderingar och försök att övertala Kevin att fullfölja kontraktet, eller stanna ytterligare ett år med oss; när detta inte gick har vi sagt: okej, vi ska överväga det. Vi förhandlar med Manchester City, det pågår. Men igen, det är väldigt tydligt att det inte finns något avtal. Den nuvarande situationen är att han är en Wolfsburg-spelare och han kommer att delta på träningar.

Publicerad 2015-08-27 kl 17:30

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons