Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

"Operation Verratti är inte över för Barcelona"

Sillybloggen

Marco Verratti har under sommarfönstret kopplats ihop med en flytt till Barcelona, men PSG har inte velat släppa italienaren.

Verrattis agent kallade nyligen sin klient “en fånge” när PSG inte ville släppa honom till Barcelona, vilket ledde till att Verratti själv gick ut och bad om ursäkt i PSG:s sociala medier.

– Jag såg vad min agent har sagt och vill bara säga att de inte är mina ord på något sätt. Jag vill be om ursäkt till alla i klubben, sa Verratti.

Slutet på den transfersagan, kanske vissa trodde – men icke. Nu skriver spanska Marca att Barcelona fortfarande hoppas kunna värva Verratti, och att klubbens president Josep Maria Bartomeu meddelat Verratti att Barcelona är beredda att vänta till fönstrets sista dag för att värva honom om det är det som krävs.

ANNONS

Marca skriver även att franska L’Equipe i dag uppger att PSG gått med på att låta Verratti lämna på grund av de interna problem han skapat i omklädningsrummet.

Sista ordet lär inte vara sagt kring Verrattis framtid…

Publicerad 2017-07-09 20:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto