Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Leipzigs sportchef: "Keita påverkas av en hel by i Guinea"

Sillybloggen

Naby Keita har kopplats ihop med en flytt från RB Leipzig i sommarfönstret, med Liverpool som det mest intensiva ryktet.

Leipzig har dock hela tiden varit tydliga med att man inte är suget på att sälja, och nu menar klubbens sportchef Ralf Rangnick att spelarnas umgängeskrets påverkar dem på ett negativt sätt.

– Det borde finnas någon som leder dem i rätt riktning. Spelarna själva är inget problem här. Det är deras omgivning. En hel by i Guinea (Keitas hemland) eller någon från deras entourage säger åt spelarna att göra något på en gång. Jag kan inte klandra spelarna, säger Rangnick på en tränarkonferens i Bochum enligt The Guardian.

Keita men även klubbens svensk Emil Forsberg har kopplats ihop med en flytt från Leipzig, men Rangnick räknar med att båda blir kvar.

ANNONS

– Jag förväntar mig att båda spelar för oss nästa säsong. Båda är extraordinära spelare som gör stor skillnad för vårt lag.

Publicerad 2017-07-27 12:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto