Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
41v

Norske anfallaren på väg till Crystal Palace - för över 100 miljoner

Alexander Sörloth ser ut att säljas av den danska klubben Midtjylland, rapporterar tidningen Adresseavisen. Sörloth rapporteras var mycket nära en övergång till Premier League-klubben Crystal Palace och han blir om affären går i lås i så falla lagkamrat med Erdal Rakip.

Och den norska 22-åringen ser ut att generera en rejäl slant till Midtjylland. Enligt den norska tidningen betalar Palace över 100 miljoner norska kronor för den långe anfallaren, som den här säsongen noterats för 15 mål på 26 tävlingsmatcher för Midtjylland.

Alexander Sörloth fostrades i Rosenborg, men slog igenom under sin utlåningssejour i Bodö/Glimt. Efter 13 fullträffar öppnade holländska Groningen plånboken och värvade norrmannen, men i somras flyttade han alltså till Danmark för spel i Midtjylland.

Debuten i landslaget kom under 2016.

Publicerad 2018-01-31 kl 10:27

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons