Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Norske anfallaren på väg till Crystal Palace - för över 100 miljoner

Alexander Sörloth ser ut att säljas av den danska klubben Midtjylland, rapporterar tidningen Adresseavisen. Sörloth rapporteras var mycket nära en övergång till Premier League-klubben Crystal Palace och han blir om affären går i lås i så falla lagkamrat med Erdal Rakip.

Och den norska 22-åringen ser ut att generera en rejäl slant till Midtjylland. Enligt den norska tidningen betalar Palace över 100 miljoner norska kronor för den långe anfallaren, som den här säsongen noterats för 15 mål på 26 tävlingsmatcher för Midtjylland.

ANNONS

Alexander Sörloth fostrades i Rosenborg, men slog igenom under sin utlåningssejour i Bodö/Glimt. Efter 13 fullträffar öppnade holländska Groningen plånboken och värvade norrmannen, men i somras flyttade han alltså till Danmark för spel i Midtjylland.

Debuten i landslaget kom under 2016.

Publicerad 2018-01-31 kl 10:27

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto