Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Fransk media: Svenske landslagsmittfältaren närmar sig Rennes

Sillybloggen

Jakob Johansson lämnade 2015 IFK Göteborg för AEK Aten och var direkt med om att spela upp det grekiska laget till högstaligan, där man sedan etablerat sig i toppen. Men efter 3,5 år går nu kontraktet ut och svensken har bestämt sig för att flytta vidare.

Fotbollskanalen kunde i mitten av maj avslöja att Rennes visar stort intresse för den svenske mittfältaren, men att även Jimmy Durmazs och Ola Toivonens Toulouse finns med i kampen, men är längre ifrån en affär än Ligue 1-konkurrenten. 

Nu uppger även den franska tidningen L’Equipe att Johansson närmar sig en övergång till den franska klubben, som under den gångna säsongen slutade femma i Ligue 1.

Johansson berättade nyligen för Fotbollskanalen att hans skada innebär att det inte är en optimal situation för honom att hitta en ny klubb, men att han hoppas på det ändå. 

– Orolig… Det är klart att det inte är en optimal situation. Det hade varit mycket enklare för mig om jag varit frisk eller “fit for fight”. En ny klubb förväntar sig inte att jag ska vara hundra procent om man signar mig. Det är återigen bara att acceptera läget och att en eventuell klubb accepterar det, sa han till Fotbollskanalen då.

Annons
Publicerad 2018-06-04 13:16

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto