Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
32v

Fransk media: Svenske landslagsmittfältaren närmar sig Rennes

Jakob Johansson lämnade 2015 IFK Göteborg för AEK Aten och var direkt med om att spela upp det grekiska laget till högstaligan, där man sedan etablerat sig i toppen. Men efter 3,5 år går nu kontraktet ut och svensken har bestämt sig för att flytta vidare.

Fotbollskanalen kunde i mitten av maj avslöja att Rennes visar stort intresse för den svenske mittfältaren, men att även Jimmy Durmazs och Ola Toivonens Toulouse finns med i kampen, men är längre ifrån en affär än Ligue 1-konkurrenten. 

Nu uppger även den franska tidningen L’Equipe att Johansson närmar sig en övergång till den franska klubben, som under den gångna säsongen slutade femma i Ligue 1.

Johansson berättade nyligen för Fotbollskanalen att hans skada innebär att det inte är en optimal situation för honom att hitta en ny klubb, men att han hoppas på det ändå. 

– Orolig… Det är klart att det inte är en optimal situation. Det hade varit mycket enklare för mig om jag varit frisk eller “fit for fight”. En ny klubb förväntar sig inte att jag ska vara hundra procent om man signar mig. Det är återigen bara att acceptera läget och att en eventuell klubb accepterar det, sa han till Fotbollskanalen då.

Publicerad 2018-06-04 kl 13:16

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons