Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Tottenham uppges vara ute efter Leicester-backen

Sillybloggen

Förra säsongen spelade Ben Chilwell 22 matcher för Leicester i Premier League från sin vänsterbacksposition. I år har han fått ännu större förtroende i klubben och spelat samtliga fyra matcher i ligaspelet.

Chilwell har kontrakt med Leicester till och med juni 2021 men kan vara på väg bort från klubben redan i vinterns transferfönster. Enligt Daily Telegraph ska Tottenham var intresserade av Chilwells signatur, men hur konkret intresset är uppges inte.

I Spurs alternerar just nu Danny Rose och Ben Davies om vänsterbackspositionen, men i somras ryktades Rose vara på väg bort från London-klubben. Paris Saint Germain ryckte i den engelske landslagsmannen.

ANNONS
Publicerad 2018-09-11 17:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto