Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
13v

Tottenham uppges vara ute efter Leicester-backen

Förra säsongen spelade Ben Chilwell 22 matcher för Leicester i Premier League från sin vänsterbacksposition. I år har han fått ännu större förtroende i klubben och spelat samtliga fyra matcher i ligaspelet.

Chilwell har kontrakt med Leicester till och med juni 2021 men kan vara på väg bort från klubben redan i vinterns transferfönster. Enligt Daily Telegraph ska Tottenham var intresserade av Chilwells signatur, men hur konkret intresset är uppges inte.

I Spurs alternerar just nu Danny Rose och Ben Davies om vänsterbackspositionen, men i somras ryktades Rose vara på väg bort från London-klubben. Paris Saint Germain ryckte i den engelske landslagsmannen.

Publicerad 2018-09-11 kl 17:18

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons