Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Utlånade backen: "Har en dröm om att bli mästare med Chelsea"

Sillybloggen

Chelseas brasilianske försvarstalang Kenedy, 22, lämnade redan under sommaren 2015 Fluminense för spel med Londonklubben i Premier League. Han hade därefter svårt att få speltid, blev under den gångna vårsäsongen utlånad till Newcastle och tidigare i sommar blev det klart att han åter lånas ut över den här säsongen till Newcastle.

Kenedy har kontrakt med Chelsea fram till den sista juni 2020 och berättar nu att han drömmer om en framgångsrik återkomst till klubben.

– Det handlar inte om att jag inte nådde framgång i Chelsea. Jag kom till klubben som 19-åring. Det var bra att bli utlånad för att få mer speltid. Det var bättre än att vara kvar i Chelsea och inte få spela, säger han till UOL Esporte.

– Jag hoppas på att jag kan ha en bra säsong i Newcastle och sedan komma tillbaka till Chelsea och fortsätta. Jag har en dröm om att bli mästare med Chelsea, fortsätter han.

22-åringen är den här säsongen noterad för tre framträdanden för Newcastle i Premier League.

ANNONS

 

Publicerad 2018-09-12 16:04

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto