Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

HIF-stjärnan om nytt kontrakt: "Jätteöppen för att stanna"

Sillybloggen

Rasmus Jönsson, 28, lämnade sommaren 2011 Helsingborgs IF för spel i Wolfsburg, men återvände i sommar efter sju år utomlands i Tyskland och Danmark till HIF igen för ett korttidskontrakt över den resterande delen av den här säsongen.

Ännu finns inga diskussioner om ett nytt avtal, men Jönsson berättar nu att han är öppen för att stanna i klubben, som i morgon kan bli klart för spel i allsvenskan nästa säsong vid seger hemma mot Halmstads BK på Olympia.

– Man får inte ta ut något i förskott, men jaja, såklart är jag öppen för att diskutera. Det är inte så att jag tycker att det är konstigt att vi inte har snackat än, det är så vi gör innan allt är helt klart vad som händer nästa år, men jag är jätteöppen för att stanna, säger han till HD.

Jönsson berättar vidare i intervjun att han sedan återkomsten till HIF hittat tillbaka till glädjen i fotbollen och att det finns ett sug för att spela i allsvenskan igen.

Annons

28-åringen är i år noterad för fyra mål och två assist på elva matcher i superettan.

Publicerad 2018-10-22 17:04

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto