Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Milan ute efter tidigare italiensk förbundskapten

Sillybloggen

Milan har inte riktigt fått det att stämma den här säsongen och laget ligger på tolfteplats i Serie A. Dessutom förlorade de svartränderna mot lokalrivalen Inter i derbyt med 1-0.

Nu uppger Sportitalia och La Gazetta dello Sport att de svaga sportsliga resultatet kan få konsekvenser. Enligt tidningarna ska sportchefen Leonardo vilja ha en bättre taktiker på tränarbänken i ställer Gennaro Gattuso vid tränarbänken och vill han därför satsa på ett mer etablerat namn. Den tidigare italienske förbundskaptenen Roberto Donadoni ryktas ligga bäst till för att axla tränarmanteln.

Donadoni är en ikon i Milan och spelade i klubben under 1980- och 1990-talet. Efter spelarkarriären satsade han på att bli tränare. Som tränare har han bland annat lett Napoli, Parma och Genoa. Senast basade han över Bologna, men nu står han utan klubb efter att hans kontrakt med Bologna löpte ut i somras.

Annons
Publicerad 2018-10-24 07:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto