Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Tottenham förnyar intresse för anfallsduo - ska täcka upp för Kane

Tottenham bekräftade tidigare i veckan att Harry Kane förväntas vara tillbaka i träning igen i början av mars efter den skada han ådrog sig mot Manchester United förra helgen i ligan. Nu kan Londonklubben, med anledning av det, vara ute efter en förstärkning.

Engelska tidningen Independent är Tottenham intresserat av att värva en anfallare permanent i januari och har förnyat sitt intresse för Barcelonas brasilianske anfallare Malcom och Real Betis paraguayanske anfallare Antonio Sanabria.

Enligt tidningen ville Tottenham ha Malcom redan i somras, men nu ska klubben ha tagit kontakt med Barcelona om ett lån över den resterande delen av säsongen med en köpoption inskriven i avtalet för att göra affären permanent i sommar. Det skulle i sådana fall kosta Spurs 44 miljoner pund, drygt 500 miljoner kronor vid ett köp.

ANNONS

Om inte den affären skulle gå i lås, så ska Sanabria vara ett annat alternativ för Londonklubben. Tottenham har, enligt Independent, följt anfallaren under en längre tid sedan han lämnade Roma för Real Betis under 2016 och uppges ha en utköpsklausul på 30 miljoner pund, drygt 350 miljoner kronor, vilket skulle göra det till ett billigare köp.

Sanabria är den här säsongen noterad för två mål på 14 ligamatcher i Real Betis och har kontrakt med klubben fram till sommaren 2021. För Malcoms del har det blivit mindre speltid med endast fem ligamatcher. Han har kontrakt till sommaren 2023.

Publicerad 2019-01-17 kl 23:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto